Naručivanje i plaćanje

icon

Izbor cveća

Preporučujemo Vam da pre nego što izvršite online porudžbinu i plaćanje ili nas kontaktirate radi isporuke cveća na kućnu adresu putem telefona ili elektronskom poštom, pogledate naše stranice sa cvetnim aranžmanima i izaberete ili osmislite aranžman kakav biste nekome poslali.

icon

Porudžbina i dogovor

Ukoliko vršite poručivanje online, putem naše Web prodavnice, prethodno je potrebno da uradite sledeće:

    • da se opredelite za neki od ponuđenih cvetnih aranzmana sa Web prezentacije cvećare Cveta. Svaki od ponuđenih aranžmana ima kratak opis, označen je šifrom i ima istaknutu cenu u valuti Euro.
    • izabrani aranžman naručujete klikom na dugme “DODAJ U KORPU”. Možete istovremeno odabrati jedan ili više aranžmana za slanje na istu adresu.
  • Završetak biranja i odlazak na kasu radi plaćanja i unosa podataka za isporuku izvršićete klikom na “MOJA KORPA” u gornjem desnom uglu ekrana.
  • U okviru polja “KORPA” još uvek možete ažurirati spisak izabranih artikala nastavkom kupovine preko klikom na “NASTAVI KUPOVINU” ili odbacivanjem pojedinih izabranih artikala klikom na “X” desno od artikla.
  • Takođe, u okviru polja “KORPA” određujete krajnje odredište za dostavu narudžbine. U donjem desnom delu ekrana nalazi se padajući meni sa mogučim mestima za dostavu. U zavisnosti od destinacije, ukupnom računu se pridodaju trokovi isporuke.
  • Klikom na dugme “NA KASU” otvara se stranica za naplatu. Tu je neophodno popuniti podatke o kupcu i primaocu. Još uvek možete ažurirati krajnje mesto za dostavu. Potom birate jedan od načina plačanja. Nakon što potvrdite Saglasnost sa uslovima prodaje i kliknete na dugme “POŠALJI” na ekranu će Vam se prikazati ukupan sadržaj Vaše porudžbine sa uputstvom za plačanje. Isti sadržaj će Vam stići na e-mail adresu.
    Napomena: u slučaju da ste kao način plaćanja izabrali platnu karticu, automatski Vam se otvara stranica za plaćanje gde unosite Vaše podatke i podatke platne kartice kojom vršite plaćanje.

Telefonom: U toku telefonskog razgovora sa nama dogovorićemo se o cvetnom aranžmanu koji ste izabrali i detaljima koje vi želite da unesete u njega. Uvek postoji mogućnost i izrade aranžmana po Vašoj želji. Poželjno je da nas pozovete bar 24 sata pre željene isporuke cveća mada nam neće biti prvi put da kompletnu kupovinu i isporuku realizujemo u toku jednog radnog dana.

icon

Naplata

Za uplate koristite neki od ponuđenih vidova plaćanja:

Platnom karticom

Sva plaćanja kreditnim karticama na sajtu cvećare Cveta, obavljaju se posredstvom kompanije 2Checkout iz USA, jedne od najvećih kompanija te vrste. Svi prodavci koji naplatu obavljaju putem ove kompanije moraju ispuniti stroge kriterijume koje je ova kompanija propisala. Web sajt cvećare Cveta je sertifikovani prodavac kompanije 2Checkout.

– Kreditne kartice (Visa, Master Card za plaćanje u valutama koje nisu USD i Diners, American Express, JCB, Discover. Sve cene na sajtu prikazane su u valuti EUR, a plaćanje može da se vrši u različitim valutama korišćenjam VISA i Master kartice. Ukoliko posedujete neku od ostalih podržanih kartica potrebno je da pre plaćanja izvršite izbor valute plaćanja USD da biste mogli platiti bilo kojom od ostalih kreditnih kartica koje su na raspolaganju. Preračun iznosa za plaćanje vrši se automatski iz jedne valute u drugu.

Uplate iz inostranstva

Ukoliko ne posedujete platne kartice, ili ne želite da koristite ovakav vid plaćanja, za plaćanje iz inostranstva preporućujemo Vam Western Union transfer novca. Western Union koristi najsavremeniju elektronsku tehnologiju i jedinstvenu svetsku kompjutersku mrežu za trenutne isplate u preko 195 zemalja i teritorija. Iz pojedinih država Western Union omogućava i online uplatu novca pomoću Visa i Mastercard kartica.

Precizne instrukcije i uputstvo za plaćanja preko Western Union servisa, biće Vam poslate na e-mail adresu nakon izvršene porudžbine.

Uplate iz Srbije

Za plaćanje iz Srbije preporučujemo Elektronsku PostNet Uputnicu JP PTT saobraćaja Srbije koja garantuje najbrži i najsugurniji transfer novca elektronskim putem. Novac za naručeni cvetni aranžman šaljete na ime primaoca, nakon čega pošta obaveštava primaoca o prispeću novca putem SMS poruke. Za uspešno slanje novca putem PostNet-a od podataka su Vam potrebni: iznos novca za slanje, ime i prezime primaoca i broj mobilnog telefona primaoca. Ovi podaci će Vam biti poslati putem e-mail-a nakon izvršene porudžbine. Fiskalni račun dostavljamo putem pošte na Vašu adresu.

Drugi način plaćanja iz Srbije jeste uplata odgovarajuće sume direktno na račun Cvećare Cveta, opštom uplatnicom sa šaltera pošte ili banke. Uplata se vrši na račun broj: 105-000000217011824 (AIK Banka), primalac uplate je S.Z.T.R. “Cveta”, ul. Sibinjanin Janka 38, Zemun, Beograd, svrha uplate: cvetni aranžman. Ukoliko želite da poručeni cvetni aranžman bude isporučen istog dana kada ste izvršili uplatu opštom uplatnicom, potrebno je da nakon izvršene uplate skeniranu uplatnicu pošaljete na e-mail cvećare Cveta (cvecara@cveta.co.rs). Fiskalni račun dostavljamo putem pošte na Vašu adresu. Pogledajte primer kako popuniti opštu uplatnicu.

NAŠI KLIJENTI